Spijks.com


De nieuwe Privacy wetgeving is een goed moment om alles wat van mij ergens online zwerft eens te bekijken en samen te voegen. .

Deze verhuizing gaat nogal wat voeten in de aarde hebben. Alle pagina'sen producten moeten bekeken en waar nodig aangepast worden worden.
Spijks Blog | Spijks Vintage Kitchen & Tableware Shop


Het zal niet snel gaan maar alles krijg weer een plekje op termijn.

Met vriendelijke groet

Spijks.com


Spijks Reizen Reisverslag San Francisco Coit Tower en Telegraph Hill

USA San Francisco

Coit Tower Telegraph Hill

USA San Francisco Coit Tower Telgraph Hill


San Francisco Coit Tower en Telegraph Hill

Entree$ 1.50 per persoon

De Coit Tower is gebouwd in 1933 en opgedragen aan de Brandweermannen van San Francisco. De Exentrieke Lillie Hitchcock Coit heeft een derde van haar aanzienlijke vermogen nagelaten aan de Stad om er iets moois mee te doen. En deze toren op Telegraph Hill (87 meter hoge heuvel in het centrum van San Francisco) is hier het resultaat van De wandeling erheen is een tour op zich. Door de Italiaanse wijk, de heuvel op wandelen. Een pittige wandeling maar als je eenmaal boven bent, is het uitzicht absoluut de moeite waard. Op de begane grond van deze toren zijn muurschilderingen aangebracht die het leven in California laten zien tijdens de depressie. Als je de lift naar boven neemt heb je een prachtig 360 graden uitzicht over de stad San Francisco.

De wandeling naar de Coit Tower vanaf Fischermans Warf geeft al een goede indruk van de stad. Het is de klim meer dan waard. Voor Coit Tower staat een monumet ter ere van Christopher Columbus.

De Telegraph Hill dankt zijn naam aan het feit dat het vroeger een signaal station was voor de scheepvaart.

Je bereikt de Coit Tower door de Greenwich steps of de Dilber steps at Montgomery street te beklimmen

Coit Tower en Telegraph Hill Engelse website
Opdateret d. 12.8.2018