Spijks.com


De nieuwe Privacy wetgeving is een goed moment om alles wat van mij ergens online zwerft eens te bekijken en samen te voegen. .

Deze verhuizing gaat nogal wat voeten in de aarde hebben. Alle pagina'sen producten moeten bekeken en waar nodig aangepast worden worden.
Spijks Blog | Spijks Vintage Kitchen & Tableware Shop


Het zal niet snel gaan maar alles krijg weer een plekje op termijn.

Met vriendelijke groet

Spijks.com


Spijks roadtrip Summer 2016

Spijks roadtrip Summer 2016

Voorbereiding en plannen maken

Als je net als ik toch net iets liever met ouderwetse kaarten bezig bent dan is Michelin maps site "the place to be".
De eerste vraag was, vliegen/trein/autohuren? Het bleek even duur te zijn hier een auto te huren en dan gewoon lekker op pad te gaan als vliegen met alle tijd die je daar mee kwijt raakt terwijl je vast zit op een vliegveld of in het vliegtuig. 3 keer raden wat onze keuze geworden is?

Dan blijken er massaaaaas verhuurbedrijven te zijn en allemaal adverteren ze met kale prijzen. Dan komen de extra kosten erbij voor: een 2e chauffeur, extra km-er, een iets behapbaarder eigen risico en de grens over mogen met de auto. Het blijkt dat alle plaatjes op de site van auto's alleen maar lokkertjes zijn. Het merk en type auto kunnen ze niet garanderen alleen iets gelijkends. Ik ga maar uit van het merk en model waar iedereen van weet dat ik er het liefste verre van blijf, dan valt het altijd mee (een C4 Cactus of een QuasQuai zou best leuk zijn:) ) Onze eigen auto's wil ik de km-ers niet meer aan doen en een auto huren is goedkoper dan een andere auto aanschaffen (iets waar ik sowieso in moet duiken voor onze 2 auto's en of het zo zinvol is dat er 2 voor de deur staan)


Na veel gepuzzel en gebel met klantenservices blijkt dat de eerste optie waar we keken de goedkoopste en meest complete te zijn (en het duidelijkste over alle prijzen en opties zonder dat ik een ochtendhumeur aan de telefoon allerlei vragen moet stellen) Op dit moment ben ik behoorlijk positief over de service van Europcar en de vriendelijkheid van de klantenservice

Dit is globaal de route die op de planning staat. Het blijkt al een uitdaging te zijn de knoop door te hakken waar we de eerste nacht gaan stoppen. Jawel keuzestresssssss!

Opdateret d. 12.8.2018